Συστήματα τέντας Κατερίνη - Τέντες Κατερίνη τιμές προσιτές

ΚΙΤΙΞΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ζαφειράκη 28 Κατερίνη
τηλ: 23510 23906 - 694 4627 824
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κασετίνα 525.Ο συνδυασμός της κομψής σχεδίασης των προφίλ αλουμινίου με τη δυναμική των βραχιόνων Prestige είναι τα συστατικά για μια σύνθεση κασσετίνας εύχρηστης και κατάλληλης για τοποθέτηση και για μαρκίζα και για τοίχο. Η σύνθεσή της γίνεται πάντα με δύο βραχίονες και οι μέγιστες διαστάσεις που μπορεί να καλύψει είναι 500cm X 300cm.Για τη καλύτερη δυνατή χρήση της κασσετίνας απαιτείται η χρησιμοποίηση του μοτέρ somfy orea,το οποίο είναι ειδικό για τις δουλειές αυτές και η προτίμηση ακρυλλικού πανιού.
Η κασετίνα Prestige έρχεται να καλύψει τις ανάγκες τις αγορές σε πιο μεγάλες διαστάσεις και τη χρησιμοποίηση ακόμη και 4 βραχιόνων ανάλογα με τα μεγέθη της επιφάνειας που απαιτείται να καλυφθεί. Διαθέτει βάσεις και για τοίχο και για μαρκίζα για να τοποθετείται χωρίς προβλήματα παντού. Οι μέγιστες διαστάσεις που μπορούν να καλυφθούν με την κασετίνα αυτή είναι: 700cm X 350cm. Για τη καλύτερη δυνατή χρήση της κασετίνας απαιτείται η χρησιμοποίηση του μοτέρ somfy OREA, και η προτίμηση ακρυλλικού πανιού.
Κασετίνα ZENITH. Η μοναδική κασετίνα της αγοράς που στηρίζεται σε μπάρα.Ένας έξυπνος τρόπος για την καλυτέρευση τεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζονταν σε τόσο μεγάλες κατασκευές. Όλη η κασετίνα είναι προσαρμοσμένη σε μία μπάρα η οποία δε στρεβλώνει και δέχεται όλες τις πιέσεις ομοιόμορφα χωρίς να επηρεάζει τη λειτουργία της. Η ειδικά διαμορφωμένη πλάτη της, τη κάνει να διαφέρει από όλες τις άλλες γιατί δεν αφήνει κανένα κενό ανάμεσα στο τοίχο και τη κασετίνα. Με ειδικά διαμορφωμένες βάσεις είναι διαθέσιμη για στήριξη και σε μαρκίζα αλλά και σε τοίχο.Το πλεονέκτημα της στήριξης σε μπάρα μας οδηγεί στο να πάμε σε διαστάσεις που δε φανταζόμασταν ποτέ. Έτσι είναι εφικτή η κάλυψη στο μέγιστο μιας επιφάνειας 700cmX450cm. Τα μπράτσα πάνω από τα 350cm διαθέτουν καδένα αντί για συρματόσχοινο. Για τη καλύτερη δυνατή χρήση της κασσετίνας απαιτείται η χρησιμοποίηση του μοτέρ somfy orea,το οποίο είναι ειδικό για τις δουλειές αυτές και η προτίμηση
Τέντα Μπάρα Monoblock 40X40. Η πιο σύγχρονη ευρωπαϊκή λύση στις τέντες είναι οι τέντες με μπάρα. Η μπάρα έρχεται να δώσει το τέλος σε οποιεσδήποτε ατέλειες μπορεί να παίρνουν οι τέντες από τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις (στραβό τοίχο ή μαρκίζα). Με βάσεις χυτές ή προφιλένιες για ένα πιο καλαίσθητο και πιο ολοκληρωμένο και οικονομικό σύστημα τέντας. Διατίθεται και μονταρισμένη , είτε με μηχανισμό είτε με ηλεκτροκίνηση και με οποιοδήποτε ακρυλλικό πανί απαιτεί ο πελάτης. Μέγιστες διαστάσεις τέντας 800cm X350cm.
Κρις-Κρος.Το σύστημα κρις – κρος καλύπτει τις ανάγκες τις αγοράς εκεί που ο άξονας δεν επιτρέπει σε δύο βραχίονες να είναι κλειστοί στην ευθεία και παράλληλα να υπάρχει η προβολή που απαιτείται. Είναι εφαρμόσιμο πάντα σε ένα σύστημα με μπάρα και χρησιμοποιείται με όλους τους βραχίονες της παραγωγής μας εκτός του υπερβαρέως τύπου Ηρακλής.
INFO
Ζαφειράκη 28 Κατερίνη
τηλ: 23510 23906 - 694 4627 824
e-mail: tenteskitixisk@gmail.com
ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΚΙΤΙΞΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Επιστροφή στο περιεχόμενο